Asbest verwijderen door erkend professional
(vooral Limburg, Antwerpen & Vlaams-Brabant)

Contacteer ons

Laat uw asbestdaken en golfplaten aan ons over

Asbest verwijderen doet u beter niet zelf, want er gaan verschillende risico’s achter verscholen.
Asbest Cleaning Services is een ervaren asbestsaneringsdienst en zal voor u asbest verwijderen in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Op aanvraag kunnen we echter ook elders in België asbest verwijderen. 

Wij kunnen voor u asbest golfplaten verwijderen, asbestdaken verwijderen of instaan voor de volledige asbestsanering en -inventarisatie. Daarnaast beschikken we over een interventiedienst die eveneens instaat voor de opkuis na een brand.

Asbest verwijderen in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg

lijn

Asbest verwijderen is een complex proces dat de nodige veiligheidsmaatregelen vergt. Dat is ook het geval indien we asbest golfplaten verwijderen of asbestdaken verwijderen.
Bij Asbest Cleaning Services staat veiligheid steeds voorop. Daarom werken wij alleen met ervaren asbestverwijderaars die zich voortdurend bijscholen, uiterst nauwgezet werken en daarom bouwden we doorheen de jaren al vele mooie referenties uit. 

Elke asbestsaneringsmethode heeft zijn eigen voordelen en karakteristieken, maar steeds staat uw veiligheid en die van onze medewerkers voorop. Ook bij dringende interventies, waarvoor ons interventieteam 24/24 beschikbaar is, staat de veiligheid centraal.

Na de asbestinventarisatie en een haalbaarheidsstudie, kiezen wij de veiligste asbestsaneringsmethode voor uw pand:

  • Asbest verwijderen via de techniek van eenvoudige handelingen (bv. asbest golfplaten verwijderen of asbestdaken verwijderen)
  • Asbest verwijderen via de couveusezakmethode (bv. asbest verwijderen in leidingen)
  • Asbest verwijderen met een hermetische zone (bv. asbest verwijderen in woningen)
Asbest verwijderen - 24/7 beschikbaar

24/7 beschikbaar

Erkend asbestverwijderaar

Als erkend asbestverwijderingsbedrijf verwijderen wij alle asbestmaterialen en dit zowel voor particulieren als voor aannemers, architecten en bedrijven. Ook bij grote projecten kunnen wij voor u asbest verwijderen in Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen of elders in België. Hierbij is Wim uw contactpersoon voor het verwijderen van asbest in hermetische zones en zijn Jo en zijn team de specialisten voor het verwijderen van asbest via eenvoudige handelingen. Wat asbest precies is? We helpen u graag verder met hoe je het kan herkennen...

Twijfelt u of u asbest in huis hebt?
Neem dan contact met ons op en wij komen gratis en vrijblijvend kijken.